Kupujmo lokalno

U centru Crikvenice otvorena trgovina domaćih delicija. Iza ideje stoji Miroslav Palinkaš

Ante PeričićCRIKVENICA – U samom centru Crikvenice – u Frankopanskoj ulici, Vinska kuća Pavlomir otvorila je dućan u kojem je moguće kupiti domaće proizvode iz cijele Lijepe Naše.


Vlasnik Miroslav Palinkaš je prilikom otvaranja kazao da će trgovina dodatno jačati svoj asortiman te pozvao sve koji imaju kvalitetne domaće proizvode da ponude svoje delicije na prodaju u trgovinu koja će raditi čitave godine.


Ponuda je već sada raznolika i bogata – od maslinovog ulja, meda, pršuta, sira, kulena, vina, pjenušaca i rakije, proizvoda pristiglih iz Novog Vinodolskog, Hreljina, Istre, Slavonije, Matulja, Raba, Paga, Nina, Otočca, Kaštel Kambelovca, a našli su se na policama i proizvodi iz Šarengrada u kojem Palinkaši imaju dio svog vinograda.
– Crikvenica, ali i čitav kraj – Novi Vinodolski i Vinodolska općina – dugo su čekali ovakav kutak s autohtonim primorskim i hrvatskim proizvodima. Ideja je da svaki registrirani OPG-ovac može prodati svoj proizvod – istaknuo je crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina te dodao da je ovo idealna prilika za sve da ponude svoje proizvode u centru Crikvenice.


Na ovom diskretnom otvaranju prisustvovali su, pored Rukavine, i vlasnik crikveničkog hotela Miramare Gojko Ostojić, Jako Andabak, direktorica Turističke zajednice grada Crikvenice Marijana Biondić te član uprave VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol Igor Uremović.