Novi Advent

U srijedu u Novom Božićni kviz pliz, traju prijave i za radionicu izrade sirovih slastica

Robert ŠimonovićNOVI VINODOLSKI – U sklopu programa Novi Advent, novljanski Narodni muzej i galerija i Turistička zajednica grada Novog Vinodolskog pripremili su Božićni kviz pliz i radionicu izrade sirovih slastica (raw food) u novljanskom Domu kulture.


Tako će svi zainteresirani u srijedu, 14. prosinca, moći sudjelovati na Božićnom kviz plizu. Maksimalan broj ekipa je 12 (maksimalno 5 članova po ekipi), a kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna. Kotizacija se plaća na licu mjesta i ujedno se taj iznos dodjeljuje pobjedniku kviza. Glavna nagrada je 600 kuna, druga nagrada iznosi 300, a treća 200 kuna. Prijave su moguće do 12. prosinca putem e-mail adrese [email protected] Kviz počinje u 19 sati.


Budući da su sirovi kolači postali apsolutni hit, TZG Novog Vinodolskog u suradnji s RawSlastice by Anna pripremila je radionicu izrade sirovih kolača, raw food radionicu.
Svi zainteresirani u subotu 17. prosinca s početkom u 16 sati moći će saznati kako napraviti ukusne, zdrave, hranjive i nutritivno vrijedne slastice u kojima će moći uživati bez grižnje savjesti. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave su moguće do 14. prosinca putem e-mail adrese [email protected] Radionica je za polaznike besplatna te će se održati u novljanskom Domu kulture.