Najavljeno

Stručni skup o klimatotalasoterapiji u subotu u Thalassotherapiji Crikvenica

Robert Šimonović

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Predavanje na temu "Thalassotherapia Crikvenica: jučer – danas – sutra" održat će Božica Magašić i Dario AntićStručni skup pod nazivom “Klimatotalasoterapija u liječenju djece astmatičara” održat će se ove subote s početkom u 11 sati u prostoru Thalassotherapije Crikvenica, koja je ujedno i glavni organizator navedenog događanja.


Predavanje na temu “Thalassotherapia Crikvenica: jučer – danas – sutra” održat će Božica Magašić, dr. med. specijalist otorinolaringologije (uži specijalist audiologije), i Dario Antić, univ. spec. oec.


O utjecaju klimatotalasoterapije na kontrolu dječje astme govorit će Milica Zvonarek Valković, dr. med. specijalist pedijatar, Magda Martedić, dr. med. specijalizant pedijatrije, te Danijel Buljević, dr. med. specijalist pedijatar (uži specijalist pedijatrijski pulmolog).
Tema skupa bit će i “Inhalacijska terapija – prirodni ljekoviti činitelji mora i priobalja u liječenju astmatičara: Prikaz rada inhalatorija”, o čemu će sudionike upoznati Božica Magašić i Milica Zvonarek Valković.


Na kraju izlaganja bit će održana i završna rasprava. Sastanak će biti bodovan prema pravilniku Hrvatske liječničke komore.