Karlić i Grbić

Primoprodaja u Vinodolu: “I male općine imaju pravo živjeti punim plućima”

Robert Šimonović

Odlukom pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Vinodolske općine Miljenka Šimića, Daniel Grbić jučer je stupio na dužnost načelnika Vinodolske općine i tako započeo svoj prvi četverogodišnji mandat na toj funkcijiBRIBIR – U prostorijama Vijećnice Vinodolske općine jučer je izvršena službena primopredaja dužnosti između bivšeg načelnika Marijana Karlića i novoizabranog načelnika Daniela Grbića. Podsjetimo, Daniel Grbić (HDZ) u drugome je krugu proteklih lokalnih izbora pobijedio protukandidatkinju Snježanu Domijan (SDP), pridobivši potporu 54,53 posto birača, dok je Domijan dobila podršku 45,47 posto birača.


Odlukom pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Vinodolske općine Miljenka Šimića, Daniel Grbić jučer je stupio na dužnost načelnika Vinodolske općine i tako započeo svoj prvi četverogodišnji mandat na toj funkciji. Prilikom primopredaje dužnosti, bivši načelnik Karlić uputio je riječi zahvale na suradnji, uloženom trudu i iskazanom povjerenju svim suradnicima koji su u protekle četiri godine pridonijeli ostvarenju niza uspješnih projekata.


Novi načelnik Grbić naglasio je da će sukladno prezentiranom izbornom programu i obećanju danom stanovništvu Vinodolske općine, prionuti izvršavanju povjerene mu dužnosti pažnjom dobrog gospodara, kao i da će nastaviti dalje sa svim započetim i planiranim projektima za dobrobit svih mještana općine. Također, zahvalio je dosadašnjem načelniku Karliću na svemu što je učinio za općinu, kao i svim službenicima Jedinstvenog upravnog odjela.
– Zajednička misao vodilja bila je i ostaje ta da male općine nisu samo rubna područja, već da one imaju pravo živjeti punim plućima, u svakom smislu riječi. U tom smislu, svakog ću se dana truditi maksimalno iskoristiti potencijal naše općine, na dobrobit svih njenih stanovnika, istaknuo je Grbić.