Opet slavili

Novljanska vatrogasna mladež nastavlja s odličnim rezultatima, sad su osvojili i Kup grada Senja

Robert Šimonović, Dorotea PrpićSENJ – Vatrogasna mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski ostvarila je još jednu pobjedu. Na 9. Kupu grada Senja, na kojem je sudjelovalo 29 ekipa, od čega 12 ekipa mladeži i 17 ekipa podmlatka, novljanski »majstori s mora« osvojili su prvo mjesto, ostavivši iza sebe drugoplasirani DVD Ježevo za velika 33 boda.


Trećeplasirana je bila ekipa DVD Sušak iz Rijeke. Ovom pobjedom zaokružen je uspješni natjecateljski lipanj, u kojem su novljanski mladi vatrogasci postali viceprvaci Hrvatske, osvojili Kup Donjeg Mekušja i sada Kup grada Senja. Za potpuni uspjeh u prošlom mjesecu, potrudila se i malonogometna ekipa novljanskog DVD-a, osvojivši prvo mjesto na turniru u Zlobinu. U Senju je ekipa DVD-a San Marino – Novi Vinodolski nastupila u sastavu: Maria Buneta, Nika Tatalović, Noah Ugrinović, Marino Trstenjak, Luka Raštegorac, Gabrijel Kolar, Leon Buneta, Vito Mlinarić, Emanuel Mlinarić i Viktor Buneta. Pričuve su bili Isabella Tomljanović, Mauro Komadina i Petar Filipović. Voditelj ekipe bila je Lorena Topolovec.


U kategoriji pomladak ženski prvo mjesto u Senju zauzeo je DVD Skrad, drugi je bio DVD Sušak, a treći DVD Kraljevica. U kategoriji pomladak muški prvo mjesto osvojio je DVD Rab, drugo mjesto DVD Skrad, a treće DVD Botinec. U kategoriji mladež ženska ekipa DVD Klana osvojila je prvo mjesto.
– Čestitamo sudionicima natjecanja, posebno ekipama koje su osvojile prva tri mjesta po kategorijama, sucima, kao i svima koji su pomogli u organizaciji, u nadi da se sljedeće godine vidimo u još većem broju – rekao je predsjednik DVD-a Senj Marin Lončarić koji je na kraju uručio natjecateljima diplome i pehare, zajedno sa zapovjednikom JVP-a Senj Miljenkom Katalinićem i zapovjednikom Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije Zvonimirom Lončarićem.