Lijep dar

Nastavlja se sadnja crikveničkog “Drvoreda ljubavi”, evo kako i vi možete do svog stabla

Robert Šimonović

Uz šetnicu Dubračina bit će moguće usvojiti 15 stabala, a i ove će godine cijena za usvajanje stabla iznositi 300 kuna. Uza svako stablo dolazi i metalna pločica s natpisom po želji usvojiteljaGrad Crikvenica i ove godine nastavlja s jako dobro prihvaćenim projektom »Drvored ljubavi«, a kroz koji svi zainteresirani mogu usvojiti stablo uz koje će stajati pločica s natpisom po želji usvojitelja.


Do sada su ova stabla prepoznata kao poseban i unikatan poklon za Valentinovo, a ona se već sada nalaze na mnogim lokacijama na području cijeloga grada. Usvojitelji stabala dolaze kako iz Crikvenice, tako i iz ostatka Lijepe Naše, ali i izvan njenih granica.


Ove će godine »Drvored ljubavi« biti zasađen na šetnici Dubračina, kao nastavak dosadašnjih »Drvoreda«.

Uz šetnicu Dubračina tako će biti moguće usvojiti 15 stabala raznih vrsta, a kao i dosadašnjih godina, i ove će godine cijena za usvajanje stabla iznositi 300 kuna.


Uz svako stablo dolazi i metalna pločica s natpisom po želji usvojitelja.


Stabla će se posaditi u ožujku i travnju, s obzirom na vrstu, vrijeme sadnje i vremenske prilike, te će se o njima pobrinuti komunalno poduzeće Eko Murvica. Nakon sadnje, odnosno usvajanja, bit će postavljene i pločice uz svako stablo.


Svi oni koji svoje stablo usvoje kao dar za Valentinovo i jave se do četvrtka 10. veljače, dobit će na mail adresu grafičko rješenje pločice koja će nakon sadnje stabla biti ugrađena pored njega, kako bi usvojitelji imali dokaz kojim mogu iznenaditi voljene osobe.


Za sve usvojitelje koji se jave nakon tog datuma, grafičko rješenje bit će dostavljeno u tjednu Valentinova. Za usvajanje stabala svi zainteresirani mogu se javiti na mail adresu: [email protected], ili na broj telefona 051/455-404.