Pozivni natječaj

Među četiri prijedloga odabran izgled buduće kuglane u Dramlju, pogledajte kako će izgledati

Robert ŠimonovićDRAMALJ – Građani Crikvenice i članovi Mjesnog odbora Dramalj odabrali su projektantsku kuću Berentin za izgradnju nove kuglane u Dramlju. Na pozivni natječaj za izradu idejnog rješenja nove kuglane u Dramlju pristigla su četiri idejna rješenja koja su bila javno izložena i objavljena na mrežnoj stanici Grada Crikvenice, čime je široj javnosti pružena mogućnost uvida u gradske projekte, kao i mogućnost davanja sugestija i komentara.


Temeljem mišljenja građana i članova Mjesnog odbora Dramalj odabrano je idejno rješenje projektantske kuće Beretin s kojom će Grad Crikvenica sklopiti ugovor te će započeti izradu projektne dokumentacije.


Nova kuglana prostirat će se na površini od 1.070 metara kvadratnih, a bit će podijeljena na dvije etaže – suteren i prizemlje. U suterenu će se nalaziti natjecateljski prostor kuglane sa šest staza, svlačionice sa sanitarnim prostorijama i dodatna multifunkcionalna dvorana.
U prizemlju će se nalaziti tribine sa 130 sjedećih mjesta, ugostiteljski objekt s vanjskom terasom, sanitarne prostorije, prostorije kuglačkog kluba i prostorije pikado kluba. Budući objekt bit će prilagođen osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti.