SDP počastio umirovljenike

Irena Grdinić i Mario Battifiaca razgalili posjetitelje u Crikvenici

Franjo Deranja

Snimio Franjo DERANJA

Snimio Franjo DERANJA

Gradska organizacija SDP-a, u suradnji s Udrugom umirovljenika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, počastila je crikveničke umirovljenike originalnom kazališnom predstavom, tim scenskim događajem što je upriličen u Dvorani „Zora“ 


CRIKVENICA  Poznati riječki scenski i voditeljski tandem, Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, osmislili su predstavu Casablanca, kojom se suprotstavljaju tmurnim danima pandemije i beznađu koje se zbog toga već više od godinu pol dana zna uvući u ljude željne što prije bilo kakvog pa makar i „starog normalnog“.


Gradska organizacija SDP-a, u suradnji s Udrugom umirovljenika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, počastila je crikveničke umirovljenike originalnom kazališnom predstavom, tim scenskim događajem što je upriličen u Dvorani „Zora“.                                             Mario Kružić, predsjednik crikveničkog SDP-a, čestitao je umirovljenicima njihov Dan starijih osoba, 1. listopada.


Snimio Franjo DERANJA

Snimio Franjo DERANJA
Vedra pa, ujedno s time, i smiješna strana života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, iz 60-ih godina prošloga stoljeća pa sve do aktualnog vremena, uza sve mijene trendova, promjene okolnosti i uvjeta življenja, razvedrila je ugođaj i razgalila posjetitelje. „Đurđa i Franko“ uvijek su tu. Unatoč i usprkos problemima oni stoje, postoje i traju…


Zahvalni posjetitelji u ispunjenoj dvorani srdačno su pozdravili protagoniste predstave, dvoje interpretatora – Irenu Grdinić i Marija Battifiacu – ali i organizatore ovog zanimljivog kulturnog događaja.