Javni poziv

Grad Crikvenica: Prijave za dodjelu nepovratnih potpora poduzetnicima

Robert Šimonović

Foto TZG Crikvenice

Foto TZG Crikvenice

Javni poziv je otvoren do 21. travnja, a prijavitelji se za pomoć pri prijavi mogu obratiti djelatnici LAGUR-a Tunera, koja će im biti na raspolaganju cijelo vrijeme trajanja Javnog poziva, i to svakim radnim danom od 8 do 11 sati, u sali za sastanke Gradske uprave na adresi Kralja Tomislava 85, CrikvenicaCRIKVENICA Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2023. godinu s pripadajućim obrascima za prijavu objavljen je na mrežnoj stranici Grada Crikvenice. Javni poziv je otvoren do 21. travnja, a prijavitelji se za pomoć pri prijavi mogu obratiti djelatnici LAGUR-a Tunera, koja će im biti na raspolaganju cijelo vrijeme trajanja Javnog poziva, i to svakim radnim danom od 8 do 11 sati, u sali za sastanke Gradske uprave na adresi Kralja Tomislava 85, Crikvenica.


Predmet ovoga Javnog poziva je dodjela nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2023. godinu, a kojom se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnosti poduzetnika na tržištu, ostvarivanja praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, korištenja poduzetničke infrastrukture za realizaciju poduzetničkih pothvata, podizanja razine poduzetničke kulture te rješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela.


Više detalja o potrebnoj dokumentaciji, uvjetima javnog poziva i drugim relevantnim informacijama moguće je pronaći na mrežnoj stranici Grada Crikvenice na poveznici: https://www.crikvenica.hr/javni-poziv-nepovratne-potpore-iz-programa-mjera-poticanja-razvoja-poduzetnistva-za-2023-godinu/.