PREVENTIVA ZA ZDRAVLJE

Nastavljaju se besplatni sistematski pregledi branitelja u Gospiću

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Prijave se obavljaju svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati putem Ministarstva hrvatskih branitelja, Područni odjel u Gospiću.Među braniteljskom populacijom s područja Ličko-senjske županije proteklih je nekoliko godina odlično prihvaćena akcija održavanja besplatnih sistematskih pregleda u Općoj bolnici Gospić. Kako bi se izbjegle gužve i dugotrajna čekanja, ovi su pregledi uvijek organizirani subotama.


Organizator ovakvih akcija je gospićki Ured za branitelje čija nam je voditeljica Dubravka Valčić Uzelac definirala nastavak dobro započete prakse.


-Ministarstvo hrvatskih branitelja i ove godine nastavlja program preventivnih sistematskih pregleda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Ovim putem obavještavamo braniteljsku populaciju da su planirani termini preventivnih sistematskih pregleda u Općoj bolnici Gospić i to subotama, 21. svibnja i 04. lipnja 2022. godine.
Prijave se obavljaju svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati putem Ministarstva hrvatskih branitelja, Područni odjel u Gospiću, rekla nam je voditeljica Dubravka Valčić Uzelac.


Prema ranijim iskustvima za ovakve preglede su formirane grupa branitelja do 30 osoba i sistematski pregledi uglavnom su se obavljali u jednom danu.