Zahvala najuspješnijima

Najboljim poduzetnicima i obrtnicima Općine Matulji uručeni darovi i priznanja

Marina Kirigin

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Na večerašnjoj svečanosti u Bregima Općina Matulji je uz pomoć Udruženja obrnika Opatija proglasila deset najuspješnijih poduzetnika i pet najuspješnijih obrtnika na svom područjuBREGI – Općina Matulji uz pomoć Udruženja obrtnika Opatija proglasila je deset najuspješnijih poduzetnika i pet najuspješnijih obrtnika na svom području. Deset najuspješnijih poduzetnika i tvrtki u 2022. godini su: nespecijalizirana trgovina na veliko CNM & CO. u vlasništvu Ivice i Jesene Curać, trgovina na veliko strojevima za rudnike i građevinarstvo Gruppo Effe u vlasništvu Svijetlane Uzelac, proizvodnja ploča, listova, cijevi i profila od plastika JLM-Perković u vlasništvu Milana Perkovića, cestovni prijevoz robe Mrnjavac u vlasništvu Frana i Ružice Mrnjavac, nespecijalizirana trgovina na veliko Nikas u vlasništvu Borisa Gržina, trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima Novodent u vlasništvu Adriane Jelušić, tvrtka za računalno programiranje Studio Ars u vlasništvu Dražena i Zvezdane Galić, trgovina na veliko željeznom robom, instalacijskim materijalom i opremom Termag u vlasništvu Miljenka Lukanovića, trgovina na veliko hranom Total Fish u vlasništvu Christiana i Tomislava Nikolca i tvrtka za organizaciju izvedbe projekata za zgrade Vista nekretnine u vlasništvu Matjaža Florjančića.


Istaknuto je to na svečanosti dodjele priznanja najuspješnijim poduzetnicima na području općine Matulji koji je u nazočnosti brojnih uzvanika održan u restoranu Kinkela u Bregima. Bila je to prigoda da im se uruče prigodni darovi i zahvali na doprinosu.


Osim poduzetnicima, priznanja su uručena i najuspješnijim matuljskim obrtnicima prema prijedlogu Udruženja obrtnika Opatija. Na popisu se našlo njih petero: Dalibor i Jasmina Jurčec iz stolarskog obrta Fine line, Ivan Šepić iz pilane Zvoneća, Diana Klobučar iz D&D studija, Mladen Mauša iz EMD Elektromehanika-brodska oprema i Marin Matešić iz mehaničarskog obrta Auto-Marin.
Dobrodošlicu prisutnima zaželio je načelnik Matulja Vedran Kinkela u prisutnosti predsjednika Vijeća Slobodana Juračića, zamjenika načelnika Eduarda Baćića i djelatnice Općine Matulji Astre Gašparini.


– Hvala vam što ste došli u ovako velikom broju, ugodno sam iznenađen. Znam da svi vi imate jako puno vlastitih obaveza, i poslovnih i privatnih, i da je prosinac oduvijek izuzetno zahtjevan za sve vas. Tim više zahvalan sam što ste izdvojili vrijeme i došli. Poanta ovog druženja je da se vidimo u jednom manje formalnom okruženju, da razgovaramo i razmijenimo ideje i da vidimo kako jedni drugima možemo više pomoći u budućnosti, kako da naša suradnja bude bolja. Iskoristio bih priliku da vama i vašim obiteljima i vašim djelatnicima zaželim ugodne i sretne božićne blagdane i puno sreće na privatnom i poslovnom planu u narednoj kalendarskoj godini. Vremena su jako izazovna i nadam se da svima nama slijede bolja i mirnija vremena – rekao je Kinkela.