DODATNA PONUDA

Moderna loparska Villa Valis napravila novi iskorak i dobila oznaku Kvarner Family

Hrvoje Hodak

Foto P. LUPIĆ

Foto P. LUPIĆ

Moderan objekt s pet četverozvjezdanih apartmana i kapaciteta 16 ležajeva nosi sada prestižnu oznaku, koja turistima jamči visoki standard smještaja u provjerenom mjestu za odmor, s uređenim okolišem, ugodnim interijerom i doživljajem domaćinskog ugođajaLOPAR – Svečano je bilo u vijećnici Općine Lopar gdje je članovima obitelji Šanić, za njihovu prekrasnu Villu Valis, uručena oznaka superiorne kvalitete obiteljskog smještaja »Kvarner Family«. Riječ je o turistički vrijednom projektu koji je osmislila Primorsko-goranska županija, a provodi ga TZ Kvarnera u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama.


Dodijeljenu oznaku iz ruku načelnika Općine Lopar Zdenka Jakuca primio je formalni vlasnik Ville Valis, mladi Niko Šanić, uz kojega su na dodjeli bili njegovi roditelji Andrijana i Sandro Šanić. Kako smo doznali od direktora Ureda TZO-a Lopar Marina Mušća, ovo je 17. takva oznaka koja je dodijeljena loparskim iznajmljivačima od 2013. godine do danas, a koja turistima jamči visoki standard smještaja u prepoznatljivom objektu, provjerenom mjestu za odmor s uređenim okolišem, ugodno opremljenim interijerom i doživljajem domaćinskog i obiteljskog ugođaja.

Sve to i još mnogo više od toga nudi moderna Villa Valis, koja će s ovom oznakom kvalitete dobiti i neke prednosti pri oglašavanju na stranicama TZ-a Lopar i Kvarnera, a bit će uvrštena i u zasebni katalog »Kvarner Family«, koji promovira segment obiteljskog smještaja.


Teretana, sauna, bazen


Uoči dodjela oznake, direktor TZ-a Marin Mušćo čestitao je obitelji Šanić na ovom iznimnom postignuću, ali i čitavom njihovom dugogodišnjem doprinosu razvoju loparskog turizma, a zatim je prepustio riječ Andrijani Šanić.
– Mi smo već 20-ak godina kontinuirano prisutni u turizmu Lopara, bilo kroz rad i ponudu našeg ugostiteljskog objekta »Creshendo«, bilo kroz iznajmljivanje apartmana u našoj prvoj kući koja se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini. Osluškujući potrebe gostiju koje su išle za time da se smještaj obogati dodatnim sadržajima, krenuli smo u izgradnju novog objekta – ViIle Valis. Naravno, čitav smo projekt pomno unaprijed osmislili i razradili i jako smo dobro znali što želimo pružiti gostu pa su se u sklopu objekta, koji je niknuo u svega osam mjeseci, uz pet apartmana s 4 zvjezdice i ukupnog kapaciteta 16 ležaja, našli i teretana, sauna i bazen. Naši su gosti jako zadovoljni, a zadovoljstvo iskazuju i time što nam se iz godine u godinu vraćaju. Nadamo se, baš kao i svi koji žive od turizma, da će sezona biti u skladu s dobrim bookingom te da ćemo je, uz povoljnu epidemiološku situaciju, završiti uspješno i duboko u posezoni za koju već imamo najave do kraja rujna, poručila je Šanić.


Širenje ponude


Kako smo doznali, mlađoj generaciji obitelji Šanić, sinu Niki i kćeri Lani, već na um padaju i nove ideje vezane uz dodatno širenje ponude vezane uz camping, gaming room, salon za masažu…, no vidjet ćemo što će vrijeme donijeti.


Dobitnicima oznake »Kvarner Family« posebno se obratio i načelnik Općine Lopar Zdenko Jakuc:
– Kao načelnik ponosan sam i sretan što vaša obitelj živi u Loparu i što su sav vaš trud i znanje realizirani upravo na našem prostoru. Pored ovog iznajmljivačkog segmenta, dokazali ste se i u ugostiteljstvu, poznati ste po tome da i Rabljani, čim uzmognu, osobito u posezoni dolaze k vama, a Villa Valis s ovim novim dokazom kvalitete još je jedno vaše iznimno obiteljsko postignuće na kojem vam od srca čestitam. Sve ste to svojim radom i disciplinom nedvojbeno i zaslužili.


Vidim da ste tu svoju energiju i znanje prenijeli na vašu djecu, koja streme još boljim rezultatima, a mi kao Općina moramo biti servis koji vas ne smije usporavati, već osluškivati i pratiti u okviru naših mogućnosti kroz javnu infrastrukturu, Turističku zajednicu, javne sadržaje koje nudimo i kroz održavanje naših plaža i čitavog mjesta čistim i urednim, kazao je na kraju susreta Zdenko Jakuc.