NOVI SPORTSKI TERENI

Ministrica Brnjac i župan Petry ugovorili sufinanciranje sportskih terena u Otočcu

Hina

Župan Petry je tim povodom izjavio da se županija trudi da se investira u razvoj svih dijelova županije, te je naglasio da su sva ulaganja u sportsku infrastrukturu i mlade važna za revitalizaciju i opstojnost života u Ličko- senjskoj županiji.GOSPIĆ – Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i župan Ličko senjske županije Ernest Petry potpisali su u petak Ugovor o sufinanciranju izgradnje višenamjenskog školskog igrališta u Otočcu.


Kako je priopćeno iz Ureda župana, riječ je o građevinskom zahvatu s opremanjem sportskih terena po projektu uređenja i opremanja višenamjenskog školskog igrališta u Područnoj školi Švica.


Župan Petry je tim povodom izjavio da se županija trudi da se investira u razvoj svih dijelova županije, te je naglasio da su sva ulaganja u sportsku infrastrukturu i mlade važna za revitalizaciju i opstojnost života u Ličko- senjskoj županiji.
Procijenjena vrijednost projekta je nešto veća od milijun kuna, od kojega iznosa Ministarstvo turizma i sporta sufinancira projekt s 542.126, a Ličko-senjska županija s 516.714 kuna.


Višenamjensko školsko igralište u Otočcu trebalo bi biti završeno do ožujka 2023.