Kongres predstavnika europskih regija

Župan Ernest Petry ima vrlo uspješne susrete u Strasbourgu

Marin Smolčić

Foto M. SMOLČIĆ

Foto M. SMOLČIĆ

Tijekom drugog radnog dana u Strasbourgu održan je izdvojeni Kongres predstavnika europskih regija iz država članica Vijeća Europe, a ujedno smo bili i u hrvatskom veleposlanstvu u Strasbourgu gdje smo održali sastanak s hrvatskom misijom na čelu s veleposlanikom RH Tomaom Gallijem, definirao je župan Ernest Petry 


 


Tijekom boravka na kongresu Vijeća Europe u Strasbourgu župan ličko-senjski Ernest Petry imao je mnoštvo aktivnosti i susreta. U izjavi za medije, župan Petry iznio je detalje drugog dana Kongresa.
-Tijekom drugog radnog dana u Strasbourgu održan je izdvojeni Kongres predstavnika europskih regija iz država članica Vijeća Europe, a ujedno smo bili i u hrvatskom veleposlanstvu u Strasbourgu gdje smo održali sastanak s hrvatskom misijom na čelu s veleposlanikom RH Tomaom Gallijem, definirao je župan Ernest Petry.


Ličko-senjski župan u Strassbourgu boravi kao jedan od predstavnika Hrvatske zajednice županija, sudjeluje na sjednici Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe koja se održava u Francuskoj od 26. do 28. listopada 2021.