Šef HOO-a

Zlatko Mateša kronični je zaljubljenik u Liku

Marin Smolčić

Komparativne prednosti Like mogu se iskorititi za mnoge projekte vezane uz razvoj sporta, o čemu ćemo govoriti kada se za to stvore uvjeti, rako nam je župan Ernest Petry.GOSPIĆ Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, nekadašnji hrvatski premijer i poznati vaterpolista dr. Zlatko Mateđša zagrebački je Ličanin. Svake godine neizostavo posjeti svoju djedovinu u selu Klanac pored Gospića gdje mu je rođena majka u obitelji Rogić. Tijekom jučerašnjeg obilaska djedovine Mateša se sastao sa županom Ernestom Petryjem.


-Bilo je to jedno izuzetno ugodno i korisno druženje. Dr. Zlatko Mateša voli svoju djedovinu pa smo se u obližnjim Donjim Pazarištima našli na destiaciji za aktivni odmor „Linden Tree Retreat & Ranch“.


Da bi iz kuta gledanja g. Mateše i HOO došlo do novih ulaganja u ovaj kraj potrebni su nam kvalitetni projekti, koji bi se uz lobiranja pretvorili u konkretne sadržaje.
Dr. Zlatko Mateša je pri tome otkrio malu tajnu da je upravo on sa svojim prijateljima odigrao prvu vaterpolo utakmicu na rijeci Novčici u Gospiću.


Komparativne prednosti Like mogu se iskorititi za mnoge projekte vezane uz razvoj sporta, o čemu ćemo govoriti kada se za to stvore uvjeti, rako nam je župan Ernest Petry.


Doznali smo kako je Zlatko Mateša zaljubljenik u Liku, a u okolici Gospića i danas žive mnogi njegovi rođaci.