Konkuriraju

Senjska škola sudjeluje na natječaju Vegete za renovaciju školskih kuhinja

Dorotea Prpić

Vegeta će kroz natječaj "Doniramo i školske kuhinje renoviramo" donirati tri osnovne škole u HrvatskojNa natječaju za osnovne škole pod nazivom “Doniramo i školske kuhinje renoviramo” koji je raspisala Vegeta konkurira i Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja.


U Vegeti ističu da je prehrana djece u školskoj dobi važna jer još intenzivno rastu i razvijaju se, a kuhinje i blagovaonice u brojnim su školama stare i neadekvatne te ih je potrebno renovirati.


Kako bi u tome pomogla, Vegeta kroz natječaj »Doniramo i školske kuhinje renoviramo« donirati tri osnovne škole u Hrvatskoj.
Podravkin tim stručnjaka odabrao je 10 škola kojima je obnova kuhinje i/ili blagovaonice najpotrebnija, a u uži krug među deset škola ušla je i senjska osnovna škola.


Da li će joj sredstva biti i dodijeljena ovisi o glasanju građana.


Naime, do četvrtka, 30. ožujka, na internetskoj stranici www.doniramo.vegeta.hr svatko tko želi ima priliku dati svoj glas odabranoj školi.


Trima školama s najviše glasova na kraju će biti dodijeljena novčana sredstva, podijeljena u tri jednaka dijela, a dobitnici će biti objavljeni 31. ožujka.


– Dajte svoj glas, glasajte i osigurajte senjskim osnovnoškolcima kvalitetne tople obroke – poručuju iz senjske osnovne škole.