AKTIVNA KAMPANJA

Restart se ne predaje u Lici, Domovinski pokret Miroslava Škore danas u Lici – bez Škore!

Marin Smolčić

Marin Smolčić

Marin Smolčić

Mladi čovjek mora imati budućnost, radno sposoban posao, a stariji dostojanstvenu i mirnu starost, rekao je Tomislav Zrinski s kojim je bio i Slobodan Mileusnić, 13. na Restart listi u IX. Izbornoj jediniciGOSPIĆ – Tradicionalna tržnica petkom u centru Ličko-senjske županije sasvim je očekivano poslužila za promociju političkih stranaka. Ako je suditi po anketama na području Like Restart-koalicija ne uživa pretjranu podršku glasačkog tijela. Unatoč tome danas su svoj promidžbeni štand na Gradskoj tržnici u Gospiću postavili članovi Restart koalicije. Pri tome su dijeljeni promo-materijali i odgovaralo na pitanja građana.


Deveti kandidat na izbornoj listi u IX. Izbornoj jedini Tomislav Zrinski (Socijal-demokratska partija-SDP) iz Senja tom je prigodom dao izjavu za medije.

– Građani s jedne strane imaju Restart-koaliciju koja nudi promjene, a s druge strane HDZ korupciju. Svih ovih godina mi u Hrvatskoj imamo na vlasti uglavnom koruptivni model ponašanja, što potkrjepljuje činjenica da je u Vladi g. Andreja Plenkovića čak 11 ministara napustilo tu Vladu zbog sumnji u koruptivne radnje. SDP i Restart-koalicija zalažu se za program sadržan u tri rečenice: Mladi čovjek mora imati budućnost, radno sposoban posao, a stariji dostojanstvenu i mirnu starost, rekao je Tomislav Zrinski s kojim je bio i Slobodan Mileusnić, 13. na Restart listi u IX. Izbornoj jedinici.


Kandidati Domovinskog pokreta Miroslava Škore danas su obišli Gospić i Otočac- bez Škore. Na najvećem gospićkom Trgu Stjepana Radića nositelj liste za IX. Izbornu jedinicu Hrvoje Zekanović sa kolegicama i kolegama družio se građanima, odgovaralo se na brojna pitanja, dijelili promo-materijali. U ime domaćina novinarima se obratila dr. Mirjana Vrkljan Radošević, ugledna gospićka liječnica i 7. na kandidacijskoj listi u IX. Izbornoj jedinici.


– Nadam se i očekujem da su građani sazreli i da napokon vide da politika koja se vodi 20 i više godina ne vodi nikamo. Svima nam treba promjena i to korijenita promjena u svim segmentima društva. Mi ćemo se zalagati za temeljite reforme. Reforme će se dogoditi na svim poljima, u zdravstvu, a posebno u pravosuđu za koje smo uvjereni da je najveći problem u Hrvatskoj.


Kada bi pravosuđe dobro radilo, onda bi i svi drugi segmenti našega društva bili u redu, zaključila je dr. Mirjana Vrkljan Radošević.


Članovi Domovinskog pokreta potom su se zaputili na Gradsku tržnicu Gospić, družili su se s građanima i odgovarali na brojna pitanja. U poslijepodnevnim satima obišli su Otočac gdje ih je dočekao gradonačelnik Stjepan Kostelac koji od samih početaka ove kampanje daje snažnu potporu Domovinskom pokretu.