Svečanost

Projekt “Zaželi” u Brinju: Načelnik Općine Zlatko Fumić potpisao ugovor u vrijednosti od 480.000 eura

Marin SmolčićIz ureda načelnika Oppćine Brinje Zlatka Fumića sinoć je novinarima upućena vijest o svečanom potpisivanju ugovora za provedbu nove faze projekta “Zaželi- prevencija institucionalizacije ” pod nazivom “Dodir ispružene ruke”.


Vrijednost projekta iznosi 480.000 eura financiran je u cjelosti sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda plus.


Predviđeno trajanje projekta je 36 mjeseci, od čega je planirano zapošljavanje 10 žena kroz 32 mjeseca. Ovaj značajan iskorak komentirao je načelnik Fumić.
– S posebnom radošću i ponosom potpisujem ovako vrijedan ugovor čija je najveća vrijednost u tome što ćemo i ovoga puta zaposliti 10 žena koje će skrbiti o minimalno 60 najpotrebitijih, mahom starijih korisnika sa područja naše općine.


Ovim projektom potaknut će se još veća socijalna uključenost i povećati razina kvalitete života krajnjih korisnika, izjavio je načelnik Zlatko Fumić te obećao kako će Općina i dalje pronalaziti rješenja kojima najosjetljiviji građani neće biti zaboravljeni.