Smjena vlasti

Darko Milinović: Ostavljam financijski stabilnu Ličko-senjsku županiju

Hina

Foto Robert Anic/PIXSELL

Foto Robert Anic/PIXSELL

Zahvalio je svim svojim suradnicima te istaknuo da ostavlja financijski stabilnu županiju s više od 15 milijuna kuna na računuDosadašnji ličko-senjski župan Darko Milinović, nakon što je u nedjelju izgubio na izborima za još jedan mandat na toj dužnosti, priopćenjem je zahvalio svim svojim suradnicima te istaknuo da ostavlja financijski stabilnu županiju s više od 15 milijuna kuna na računu.


Milinović je zahvalio i svim djelatnicima Ličko-senjske županije, direktorima i ravnateljima županijskih ustanova, zavoda i agencija te svima onima koji su mu, kako stoji u priopćenju, pomogli u obnašanju odgovorne dužnosti župana.


Medijima je zahvalio novinarima na praćenju, uključujući i one koji su kritički pisali o njegovu radu, čime su mu, kako stoji u priopćenju, pomogli da ispravi neke pogreške koje je “znao uvidjeti i ispraviti nakon kritičkog osvrta”.
“Ja ću i dalje dati sve od sebe u cilju razvoja svake općine, svakog grada, županije i Hrvatske”, ističe Milinović i čestita svima kojima su građani na proteklim izborima dali povjerenje. Vjeruje da će svi to povjerenje i opravdati kako bi “županija doživjela razvoj sukladan obećanjima pobjednika”.


Priopćenje završava izjavom da je ponosan na razdoblje kad je bio na čelu Ličko-senjske županije.


Regionalna stranka LiPO osvojila je u Županijskoj skupštini devet mandata, a njezin predsjednik Milinović najavljuje da nastavlja političko djelovanje “još odlučnije i čvršće”. U sastavu Županijske skupštine, uz devet vijećnika s liste LiPO, još je deset vijećnika s liste HDZ-HSS-HBS-HSU, pet s liste HSP-a i po jedan vijećnik s liste Domovinskog pokreta, SDP-a i SDSS-a.