Lokalni izbori

Kandidat HDZ-a za ličko-senjskog župana Ernest Petry predstavio se u Lovincu

Marin Smolčić

Mali broj građana Lovinca na ovome skupu tumači se kroz epidemiološke mjereLOVINAC U Kulturno-informativnom centru Lovinac održano je sinoć predstavljanje kandidata HDZ za župana Ernesta Petrya. Pred 20-ak nazočnih članova stranke iz Gospića i Lovinca  nazočnima se na početku skupa obratio Ivan Miletić, predsjednik Općinske organizacije  HDZ-a Lovinac i  načelnik općine. Miletić je u svome detaljnom izlaganju podnio izvješće o realiziranim i trenutnim projektima koje je proveo i danas provodi  u svojem  mandatu na području Lovinca i Svetog Roka, kao i program i investicijske planove za buduće četverogodišnje razdoblje, ukoliko u ovoj maloj općini HDZ opet osvoji vlast.


Nazočnima se obratio i Ernest Petry, kandidat HDZ-a za župana koji je iznio program i modalitet buduće suradnje između Županije i Općine Lovinac koji će, kako je naglasio, biti prijateljska. Ujedno je i najavio da će nakon što bude izabran za župana u svakom trenutku biti na raspolaganju stanovnicima ove općine kako bi se u suradnji s Vladom RH realizirali bitni projekti.


Uz Petrya na skupu su bili nazočni  Mario Stilinović, voditelj Uprave šuma Gospić koji je ujedno kandidat HDZ-a za gradonačelnika Gospića i Luka Matijević, ravnatelj Županijske uprave za ceste Ličko-senjske županije. Mali broj građana Lovinca na ovome skupu tumači se kroz epidemiološke mjere. Tijekom kampanje za zadnje lokalne izbore prerdizborni skup HDZ-a održan je u Lovačkom domu  Lovinac  kada je glavna dvorana bila prepuna, a mnogi su članovi i sljedbenici stranke tada ostali pred vratima.