Ličani na Poljudu

I lički župan se jučer na Poljudu uspio slikati s Mišom Kovačem

Marin Smolčić

Kad nas je vidio i čuo legendarni Mišo Kovač, pozdravio se s nama i fotografirao, prezadovoljan je župan Ernest PetryGOSPIĆ/SPLIT Nogometni stadion Poljud i susret ruske i hrvatske reprezentacije za nastup na sljedećem Svjetskom nogometnom prvenstvu pohodili su sinoć navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore. Među njima se našla i ekipa iz Gospića predvođena županom ličko-senjskim Ernestom Petryjem.


-Bilo je nas 30-ak iz Gospića, stara ekipa koja već 25 godina pohodi sve važnije sportske priredbe u Hrvatskoj. Najprije smo se smrzli jer nas je kiša dobro „oprala“. Ali kada je utakmica počela ukupni osjećaj bio je predobar, neponovljiv. Svakako zato što je naša rerprezentacija tijekom cijele utakmice bila bolja i držala protivnike „u šahu“.


Među nama je bilo i dobrih poznavatelja nogometa koji su istaknuli da smo, prema dominaciji na terenu i brojnim prilikama, trebali Ruse pobijediti s dva ili tri gola prednosti.
Cijela atmosfera na Poljudu je bila posebna i sva su srca navijača sinoć kucala kao jedno. Kad nas je vidio i čuo legendarni Mišo Kovač, pozdravio se s nama i fotografirao, prezadovoljan je župan Ernest Petry koji je jutros nastavio s obavljanjem svojih redovnih obaveza.