Predizborni skup

HDZ u Senju predstavio izbornu listu za IX jedinicu: Uvjereni su da će polučiti odličan rezultat

Dorotea Prpić

snimila Dorotea Prpić

snimila Dorotea Prpić

Više puta sam na skupovima u Senju naglasio kako mi, na žalost, imamo gradonačelnika iz redova HDZ-a samo u Senju i da se ostali trebaju ugledati na rad ove gradske organizacije.SENJ – U organizaciji Gradskog odbora HDZ-a Grada Senja i u skladu sa epidemiološkom situacijom u senjskom Domu kulture održan je predizborni skup na kojem je predstavljena lista HDZ-a za IX izbornu jedinicu za predstojeće parlamentarne izbore, a na kojoj Ličko-senjsku županiju zastupaju predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić, četvrti na listi i Anita Pocrnić Radošević deseta na listi HDZ-a.


Domaćin susreta u Senju, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Senj i gradonačelnik Sanjin Rukavina, zahvalio je članicama, članovima, biračima, i simpatizerima stranke koji su pridonijeli da Senj uvijek ima odlične izborne rezultate i pozvao članove i simpatizere stranke da izađu na izbore i podrže listu HDZ-a.


„Želim također i svim drugim kandidatima i listama uspjeh i svako dobro, ali ja sam uvjeren da će lista HDZ-a na području Grada Senja sigurno biti najjača lista kao što je bila i u svim ovim godinama, a od 2016. godine, od kad sam ja predsjednik gradske organizacije, uvijek smo pobjednička lista neovisno radi li se o lokalnim, regionalnim, državnim europarlamentarnim ili predsjedničkim izborima”, rekao je Rukavina.
A da se ne boji za rezultate u Senju koji su uvijek bili dobri naglasio je i Marijan Kustić „Uvjeren sam da će naša županija polučiti odličan rezultat. Više puta sam na skupovima u Senju naglasio kako mi, na žalost, imamo gradonačelnika iz redova HDZ-a samo u Senju i da se ostali trebaju ugledati na rad ove gradske organizacije. Uvjeren sam, ako ćemo ići tim putem, da ćemo na sljedećim lokalnim izborima imati sigurno više gradonačelnika i načelnika iz redova HDZ-a, a prvi korak je upravo 5. srpnja da polučimo odličan rezultat i da na vlasti na nacionalnoj razini bude HDZ i da premijer bude Andrej Plenković.“ rekao je Kustić i pozvao birače da u nedjelju zaokruže listu broj 10.