Tri ozbiljna kandidata

Gospićki HDZ za mjesto gradonačelnika kandidirao Maria Stilinovića

Marin SmolčićGOSPIĆ Pojačava se tempo predizborne utrke za gradonačelnika ličke metropole. Na sinoć održanoj sjednici Gradske organizacije HDZ-a Grada Gospića jedna od točaka Dnevnog reda bila je i odabir kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.


Nakon provedene rasprave, uvažavajući pravo predlaganja, kao kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Gospića predložen je Mario Stilinović, dipl. ing. šum., voditelj Uprave šuma podružnice Gospić i predsjednik GO HDZ-a, koji je na ovaj način dobio potporu svih članova GO HDZ-a Grada Gospića.


Gradski HDZ napominje dugogodišnje iskustvo svojeg kandidata Stilinovića na rukovodećim poslovima u jednom od najvećih i najznačajnijih poduzeća u gradu Gospiću i Ličko-senjskoj županiji koje aktivno zapošljava više od 600 djelatnika. Stilinović se ističe i po aktivnom radu na području lovstva i zaštite prirode.
Uz HSP-ovog veterana i aktualnog gradonačelnika Karla Starčevića, Mario Stilinović je uz dr.sc. Nikolu Šimunića iz stranke LiPO treći ozbiljan kandidat na izborima za čelno mjesto Grada Gospića.