Darovano 50.000 kuna

Donacija sportske opreme klubovima u Ličko-senjskoj županiji

Marin Smolčić

Ovo su tek neka  od dosadašnjih, ali i budućih ulaganja u sportsku infrastrukturu i igrališta na području županije. Županija će kao i do sada i dalje nastaviti pomagati ulaganja u sport, kao i pomoć u radu svim sportskim klubovima i njihovim planiranim aktivnostima, rekao je Petry 


GOSPIĆ U organizaciji Ličko-senjske županije i Zajednice sportova Ličko-senjske županije izvršena je danas još jedna u nizu donacija sportske opreme za osam sportskih klubova koji djeluju na području Ličko-senjske županije. Uvodno se predstavnicima klubova obratio predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije  Milan Radošević, dok je sportsku opremu dodijelio ličko-senjski župan Ernest Petry.


 
-Ovo su tek neka  od dosadašnjih, ali i budućih ulaganja u sportsku infrastrukturu i igrališta na području županije. Županija će kao i do sada i dalje nastaviti pomagati ulaganja u sport, kao i pomoć u radu svim sportskim klubovima i njihovim planiranim aktivnostima. Ukupna vrijednost današnje donacije iznosi 50.000 kuna, a dodijeljena  je Nogometnom klubu Sokolac iz Brinja – mreže za veliki i mali nogomet te označivač prostora, Ženskom košarkaškom klubu Gospić – trenirke za sportsku ekipu, Nogometnom klubu Gospić ’91 – kolica za označavanje terena, 10 lopti, pet prepona i označivač prostora, Ženskom košarkaškom klubu Otočac – ženski set dresova i pet vijača, Hrvačkom klubu Gospić – majice i elastične trake, Malonogometnom klubu Otočac – šest lopti Top star i ljestve za koordinaciju, Košarkaškom klubu Otočac – košarkaške lopte te Nogometnom klubu Otočac – 15 komada U-9 i U-11 lopti, 10 lopti Fifa pro, pet prepona i označivač prostora. U svakom slučaju nastavit ćemo s ovom dobrom  praksom, zaključio je župan Petry.


 


Riječi zahvale u ime svih klubova izrazila je Suzana Bižanović iz ŽKK Otočac.