Ususret lokalnim izborima

Boris Smojver kandidat za načelnika Općine Karlobag ispred HDZ-a

Marin Smolčić

Boris Smojver / NL arhiva

Boris Smojver / NL arhiva

Znamo da u ovom kraju nije lako živjeti i neću se razbacivati velikim obećanjima, već sve ono što budemo radili mora biti prije svega u cilju ostanka svih nas u našoj općini. Način na koji ja vidim kako je to moguće ostvariti navesti ću u svom programu kojeg ću uskoro predstaviti, istaknuo je kandidat HDZ za načelnika Općine Karbag Boris SmojverKARLOBAG Nakon tri mandata na čelu ove malene općine posljednji načelnik iz redova Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Ivan Tomljenović-Mima neće se kandidirati za staru poziciju.


Dogovoreno je da kandidat za načelnika Općine Karlobag bude dosadašnji zamjenik načelnika Boris Smojver (37), također iz redova HDZ-a.


Smojver je putem svog facebook profila najavio kandidaturu za načelnika Općine Karlobag ispred svoje stranke.
Na zadnjoj sjednici Smojver je za svoju kandidaturu dobio punu podršku OO HDZ-a Karlobag i predsjednika općinskog ogranka
stranke i dosadašnjeg načelnika-volontera Ivana Tomljenovića-Mime.


Boris Smojver je pri tome izjavio:


– Ovim putem želim obavijestiti javnost kako sam se odlučio kandidirati za općinskog načelnika Općine Karlobag, za što sam
dobio i potporu Općinskog odbora HDZ-a Karlobag. Odluku sam dugo donosio jer sam 12 godina obnašanja dužnosti zamjenika
načelnika naše općine puno toga naučio i stečena znanja i iskustva želim iskoristiti za dobrobit Karlobaga. Smatram da stečenim znanjem i idejama koje imam mogu pomoći mjestu u kojem živim i u kojem ću ostati živjeti. Nadam se da ću u tomu dobiti potporu ostalih mještana. Znamo da u ovom kraju nije lako živjeti i neću se razbacivati velikim obećanjima, već sve ono što budemo radili mora biti prije svega u cilju ostanka svih nas u našoj općini. Način na koji ja vidim kako je to moguće ostvariti navesti ću u svom programu kojeg ću uskoro predstaviti, istaknuo je kandidat HDZ za načelnika Općine Karbag Boris Smojver.