Župan zahvalio župniku

Blagoslovljene radne prostorije Ličko-senjske županije

Marin Smolčić

Ernest Petry zahvalio na ukupnoj suradnji s Gospićko-senjskom biskupijom 


Prilikom blagoslova Ličko-senjske županije župan Ernest Petry zahvalio na ukupnoj suradnji s Gospićko-senjskom biskupijom.


Župnik gospićke Župe Navještenja blažene djevice Marije o. Anto Knežević udijelio je  danas Božji blagoslov zaposlenicima županije kojom prigodom je blagoslovio i radne prostorije Ličko-senjske županije.
U velikoj dvorani za sastanke o. Knežević pomolio se za sve zaposlenike Ličko-senjske županije koji su se na čelu s županom Ernestom Petryjem pridružili molitvama. U kratkom obraćanju župan Petry je u ime svih zaposlenika zahvalio župniku Kneževiću na udijeljenom blagoslovu.


-Zahvaljujem vama osobno kao i cjelokupnom svećenstvu Gospićko-senjske biskupije na svim aktivnostima koje crkva vrlo aktivno provodi. Ličko-senjska županija će i tijekom 2023. godine nastaviti u skladu s mogućnostima pomagati u realizaciji crkvenih projekata. Ujedno izražavam zadovoljstvo što je u Gospiću izgrađen samostan za časnih sestara iz reda Karmelićanki  što je Božji blagoslov za cijelo ovo područje. Ličko-senjska županija će se u suradnji s Gospićko-senjskom biskupijom aktivno uključiti u pomoć organizacije najavljenog Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 2024. godine u Gospiću, zaključio je župan Ernest Petry.