Turistička atrkcija

Lička seljačka tržnica nudi mnoštvo dobrih okusa na Baškoj placi u Karlobagu

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Novo održavanje Ličke seljačke tržnice u Karlobagu zakazano je za 27. srpnja 2021. godine s početkom u 19.30 sati.KARLOBAG – Već petu godinu zaredom na središnjem trgu u Karlobagu, popularnoj Baškoj placi, uz poštivanje važećih epidemioloških mjera, održana je prva ovogodišnja Lička seljačka tržnica. Ponovno se pokazala kao odlično mjesto izlaganja raznolikosti i bogatstva domaćih proizvoda Like i podvelebitskog primorja. Bila je to i dobra turistička atrkcija jer su ve domaći i strani gosti po prvi puta susreli smnogim delicijama ličkoga podneblja.


Odličnoj posjećenosti i izvrsnoj atmosferi, uz kvalitetne domaće proizvode koji u većini nose oznaku Lika Quality, doprinio je i nastup tamburaškog sastava Velebit. Tako se ovaj spoj Like i primorja uz pjesmu slavio do kasno u noć.

Događanje je ovo koje se u zajedničkoj sinergiji Lokaline akcijske grupe (LAG) Lika i Turističke zajednice Općine Karlobag,, a uz nastupe brojnih ličkih OPG-a i obrta. Ovo je ujedno bila i izvrsna promocija gastronomske ponude cijeloga područja, kao dio projekta „INTEGRA Lika 2020.“, i predstavlja priliku za promociju kraja onim najboljim od Like – gastronomskom i tradicijskom ponudom.


Novo održavanje Ličke seljačke tržnice u Karlobagu zakazano je za 27. srpnja 2021. godine s početkom u 19.30 sati.