Humanitarni biciklistički maraton

“(Ž)bicom do trice” večeras iz Osijeka kreće put Delnica; Tomanu i Lenardu pridružit će se Kostelić i Šimenc

Edi Prodan

(Ž)bicom do trice

(Ž)bicom do trice

Kampanja traje do 20. rujna, a iznos otkupljenih kilometara može se uplatiti na poseban račun Zaklade Slagalica br: HR7724020061500078713 kod Erste&Steiermerkische Bank s naznakom "Ž)bicom do trice" ili putem bar kodova koji se nalaze na donatorskoj platformi doniraj.org
OSIJEK  U kampanji “(Ž)bicom do trice” u kojoj biciklističko-filantropski tandem Igor Toman i Ivica Lenard humanitarnom vožnjom bicikla svoje kilometre doniraju korisnicima Doma za odgoj djece i mladeži iz Osijeka došlo se do velikog finala.


 
Zahvaljujući angažmanu članova zajednice tijekom kampanje prikupljeno je već 80 posto od ukupnog financijskog cilja, a ostaje još odraditi najzanimljiviji dio kampanje – prikupiti 17 tisuća kuna koliko je potrebno za opremanje dvorane Doma kako bi se u njemu uz ostale sportsko-rekreacijske aktivnosti mogla igrati i – košarka.


 


Igor&Ivica kreću u vožnju dugu 24 sata kroz koju će donirati 400-tinjak kilometara, a sam je start večeras u 18 sati u Osijeku.


Dolazak, nakon 14 sati vožnje, u Zagreb ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice očekuje se u srijedu u osam sati, da bi se nakon kraćeg odmora, put nastavilo preko Karlovca do Delnica gdje je veliko finale akcije.Na putu će se osječkim biciklistima pridružiti poznati hrvatski skijaš Ivica Kostelić, kao i proslavljeni reprezentativni vaterpolist Dubravko Šimenc.Podršku kampanji dali su i poznati vrhunski hrvatski sportaši, umjetnici, osobe iz javnog života Lijepe naše i zaljubljenici u sport i rekreaciju.


Želite li to i vi, kampanja traje do 20. rujna, a iznos otkupljenih kilometara može se uplatiti na poseban račun Zaklade Slagalica br: HR7724020061500078713 kod Erste&Steiermerkische Bank s naznakom “Ž)bicom do trice” ili putem bar kodova koji se nalaze na donatorskoj platformi doniraj.org.