Suradnja

Zajedničkim snagama postavljeno centralno grijanje u Vatrogasnom domu u Staroj Sušici

Danijela PlešeSTARA SUŠICA – Da je u manjim sredinama ponekad lakše nešto organizirati i ostvariti suradnju, dokazali su ovog puta DVD Stara Sušica i Mjesni odbor Stara Sušica koji su, zajedno s Općinom Ravna Gora, uspjeli obnoviti dio Vatrogasnog doma u Staroj Sušici.


– Kao DVD i Mjesni odbor imali smo već nekoliko zajedničkih radnih akcija, a zadnja nam je bila postavljanje centralnog grijanja u našem vatrogasnom domu. Nešto smo mi članovi sami uspjeli napraviti uz puno odricanja, poput dimnjaka, a onda nam je s financijskim donacijama pomogao Mjesni odbor Stara Sušica i sama Općina Ravna Gora, na čemu smo im jako zahvalni jer sami ne bismo to izveli u tako brzom roku.


Kroz cijelu smo godinu, sukladno mogućnostima, imali određene radne akcije te ih planiramo opet imati čim epidemiološke mjere to dozvole. Vjerujem da ćemo, kad se sve nekako vrati na staro, radnih akcija i događanja imati još više te da ćemo se nastaviti međusobno pomagati. Centralno grijanje u našem vatrogasnom domu zasigurno će nam olakšati buduće djelovanje unutar doma, poput sastanaka, sjednica, određenih predavanja.
Osim toga, noviji i zagrijaniji prostor zasigurno će vrlo rado koristiti i članice DND-a Ravna Gora – Ogranak Stara Sušica koje u našim prostorijama znaju često imati kreativne radionice i druženja.


Svakako će se naći aktivnosti, samo da ta pandemija koronavirusa prođe! – zaključio je predsjednik DVD-a Stara Sušica Branimir Brenc.