Klizalište

U Delnicama otvorena nova klizačka sezona, potrajat će sve do kraja veljače

Marinko Krmpotić

Baka Mraz i Petra, Amelia i Tea otvorile su delničko klizalište

Baka Mraz i Petra, Amelia i Tea otvorile su delničko klizalište

Petra, Amelia i Tea razdraganim osmijesima rastjerale maglu i otvorile novu klizačku sezonu u DelnicamaSveti Nikola (čitaj Goranski sportski centar) Delničane i njihove goste darivao je danas i otvaranjem klizališta u multifunkcionalnoj dvorani u Parku kralja Tomislava.


Istina, opći dojam pokvarila je jaka magla koja je u posljednjih 11 dana baš okovala Delnice, ali to nije smetalo onima najupornijima od kojih su prve, u pratnji Bake Mraz, bile delničke osnovke Petra, Amelia i Tea.


Svojim razdraganim osmijesima ove su djevojčice rastjerale maglu i otvorile novu klizačku sezonu koja će, poručuju iz GSC-a, trajati do kraja veljače 2023. godine.

– Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do petka od 13 do 21 sat, dok će vikendom klizalište raditi dvokratno, od 9 do 13 sati te od 14 do 21 sat kako bi se u pauzi od 13 do 14 sati mogao popraviti led.


Cijena sata klizanja radnim danima iznosi 2,5 eura, dok je vikendom cijena 3,5 eura. Cijena najma klizaljki iznosi 2,5 eura. U subotu 10. prosinca počinje besplatna škola klizanja.


Polaznici će biti podijeljeni u tri grupe i to jednu za početnike koji tek trebaju usvojiti osnove klizanja i dvije grupe za one koji imaju osnove i žele razviti vještinu.


Škola klizanja održavat će se svake subote u terminima od 10 do 13 sati sve do 25. veljače 2023. godine – piše u dopisu GSC-a Delnice vezanog uz otvorenje nove klizačke sezone.