Počele pripreme

Ni koronavirus neće omesti Delničku adventsku bajku

Marinko Krmpotić

Foto Magdalena

Foto Magdalena

Iako je, zbog općeg stanja s pandemijom koronvirusa, jasno da broj posjetitelja neće biti ravan prethodnim godinama, Delničani su spremni, sukladno svim važećim epidemiološkim mjerama, paziti na svaki detaljPripreme za osmo izdanje Delničke adventske bajke su u tijeku i Grad Delnice učinit će sve da i ove godine ta priredba bude zanimljiva mnogima i privuče mnoge u Delnice, ističe delnički gradonačelnik Ivica Knežević, napominjući kako je, zbog općeg stanja s pandemijom koronvirusa, jasno da broj posjetitelja neće biti ravan prethodnim godinama te da će se, sukladno svim važećim epidemiološkim mjerama, paziti na svaki detalj


– Mislim da je ono najbitnije to da ćemo, usprkos pandemiji, osmisliti i urediti Selo Bake Mraz te ovaj dio godine učiniti ljepšim i Delničanima i našim gostima. Stupili smo i u kontakt s Hrvatskim željeznicama te planiramo adventske vlakove koji će, uz pošovanje svih epidemioloških odredbi, nadamo se ipak voziti.


Već je puno i upita privatnih osoba koji žele doći osobnim automobilima što će, naravno, biti moguće. Dozvole li to prilike, održat ćemo i svečano otvaranje, a sav ostali program i svi ostali sadržaji ovist će o kretanju situacije s koronavirusom.
No, odustati nikako nećemo jer je stvoren vrlo kvalitetan brand koji će, nadam se, nastaviti živjeti i u budućnosti, bez obzira na potencijalne političke i slične promjene, rekao je gradonačelnik Knežević.