Sjajan uspjeh

Mladi kuglači delničkog Goranina Karlo Petranović i Martin Latinović županijski prvaci

Marinko Krmpotić

Karlo Petranović i Martin Latinović, županijski prvaci

Karlo Petranović i Martin Latinović, županijski prvaci

Na natjecanju održanom na kuglani Zeleni vir u Skradu upravo su njih dvojica bili najuspješnijiNakon što su godinama osvajali medalje u mlađim uzrastima, mladi kuglači delničkog Goranina počeli su i na seniorskoj razini potvrđivati svoju nedvojbenu kvalitetu i znanje.


Potvrda tome svakako je sjajan rezultat s Prvenstva parova Kuglačkog saveza PGŽ-a za seniore na kojem su Karlo Petranović i Martin Latinović, juniori Goranina, postali seniorski prvaci PGŽ-a!


Na natjecanju održanom na kuglani Zeleni vir u Skradu upravo su njih dvojica bili najuspješniji – Petranović je srušio 572, a Latinović 523 čunja, što je s ukupnih 1.095 čunjeva bilo dovoljno za naslov seniorskih prvaka.
Karlo Petranović i Martin Latinović, županijski prvaci


Drugo mjesto osvojio je par ravnogorske Goranke 1 u sastavu Sanjin Ruppe (518) i Marko Jakljević (555), a treći je par Crikvenica 2 kojeg su činili Nikica Kučan (552) i Igor Kalafatić (515).


Ovo je natjecanje bilo i izlučno natjecanje za Prvenstvo parova Kuglačke regije zapad koje se održava u nedjelju, 29. siječnja, u Delnicama, a uz tri prvoplasirana para na to međužupanijsko natjecanje plasirali su se još i Borna i Leo Crnković (Mlaka) koji su osvojili četvrto mjesto te Matej Mrle i Dominik Jakovac koji su nastupili za Goranin 3.