Bolji uvjeti za istraživački rad

Mjesni odbor Grada Delnica donirao Srednjoj školi Delnice dva mikroskopa

Danijela Pleše

Ivan Piškor, Slađana Srkoč i Damir Rajčić / Foto D. PLEŠE

Ivan Piškor, Slađana Srkoč i Damir Rajčić / Foto D. PLEŠE

Vlastitu zahvalnost, ali i svih učenika i profesora Srednje škole Delnice, iskazala je ravnateljica Slađana Srkoč koja je ostala ugodno iznenađena donacijom prijeko potrebne opremDELNICE  Malo pozitivnih vijesti u kišno, pandemijsko vrijeme nije naodmet, a takve je predstavio Mjesni odbor Grada Delnica. Naime, tajnik MO Grada Delnica Ivan Piškor izvijestio je da je ovaj mjesni odbor Srednjoj školi Delnice donirao dva mikroskopa vrijedna 5.000 kuna.Na njega se nadovezao i predsjednik MO Grada Delnica Damir Rajčić koji je istaknuo da je svim članovima iznimno drago što su proračunska sredstva prošle godine namijenili ovoj hvalevrijednoj donaciji koja će itekako dobro doći Srednjoj školi Delnice. Ujedno je naglasio da se ovakvim malim pomacima itekako može pomoći obrazovanju delničkih učenika te pozvao ostale institucije da, koliko mogu, pomognu na sličan način.


Ivan Piškor, Slađana Srkoč i Damir Rajčić / Foto D. PLEŠE

Ivan Piškor, Slađana Srkoč i Damir Rajčić / Foto D. PLEŠE


 
Vlastitu zahvalnost, ali i svih učenika i profesora Srednje škole Delnice, iskazala je ravnateljica Slađana Srkoč koja je ostala ugodno iznenađena donacijom prijeko potrebne opreme.


Odlučili su se za dva primjerka mikroskopa koja će itekako dobro doći u nastavi prirodoslovnih predmeta, ali i u izvannastavnim aktivnostima te projektima. Osim toga, mikroskopi će srednjoškolcima pomoći da se još više zainteresiraju za istraživački rad budući da sad imaju i kvalitetnu opremu. Vrijednost donacije je zapravo, složili su se svi, neprocjenjiva jer se ulaže u obrazovanje, što je dobar primjer za ostale.