Natjecanje u Delnicama, Ravnoj Gori i Skradu

Kuglački turnir mladih “3GK”: Nastupilo šezdesetak mladih kuglačica i kuglača

Danijela Mihelčić

Podjela priznanja / Foto KK GORANIN

Podjela priznanja / Foto KK GORANIN

Moram naglasiti da dosta radimo s mladima. Puno nam znače treninzi, ali i ovakve vrste natjecanja, kaže Dražen TomićDELNICE  Tijekom veljače u Gorskom kotaru se održao Kuglački turnir mladih »3GK« na kojem je nastupilo više od šezdeset mladih kuglača i kuglačica. Inače, ‘’3GK’’ simbolizira tri goranske kuglane gdje su se natjecanja odvijala, a one su u Delnicama, Ravnoj Gori i Skradu.


– Dojmovi nakon što je Kuglački turnir mladih iza nas su odlični, ne samo nas organizatora nego su i svi natjecatelji više nego zadovoljni. Također, publika je uživala u sve tri goranske kuglane, bodrila i podržavala nas kroz sve dane natjecanja. Puno je bilo navijača tijekom natjecanja svih dobnih kategorija, bilo je veselo. Pobjednici su svi koji su nastupili, svi su kao sudionici dobili medalje i zahvalnice. Najbolji su nagrađeni prigodnim poklonom sponzora i donatora. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom, nama bitnom projektu, izjavio je Dražen Tomić, tajnik Kuglačkog kluba Goranin.


Dodao je da će nakon što se slegnu dojmovi i emocije, nastavit i dalje raditi uzlaznom putanjom kao i dosad.
– Moram naglasiti da dosta radimo s mladima. Puno nam znače treninzi, ali i ovakve vrste natjecanja. Dosta je bilo izazovno organizirati natjecanje u tri kuglane, uskladiti sve termine, no sve smo uspjeli riješiti. Po broju natjecatelja naš je KK Goranin bio najzastupljeniji, ali su se i ostali klubovi istaknuli. Ovo je bio samo prvi turnir te se nadamo da će se nastaviti i dalje odvijati, da postane tradicija i možda ga proširimo pa ga organiziramo dva puta godišnje. Još jednom hvala svima – od natjecatelja i njihovih roditelja pa do svih onih koju su pomogli u organizaciji, na kraju je izjavio Dražen Tomić, tajnik Kuglačkog kluba Goranin.


Inače, kuglački Turnir mladih »3GK«, prvi put je organiziran, a na njemu je sudjelovalo 63 mladih kuglača (20 kuglačica i 43 kuglača) iz goranskih klubova, točnije iz KK Goranin, KK Goranka, KK Ravnogorac, KK Skrad i ŽKK Goranin.