Proglašeni pobjednici

Fotonatječaj uz Bundevijadu: Lajkovi donijeli pobjedu dječjem vrtiću Bambi

Marinko KrmpotićVRBOVSKO – Uz nagradu za naljepše uređene dijelove okućnica, nedavno su u prostorijama Grada Vrbovsko nagrađeni i sudionici ovogodišnjeg fotonatječaja vezanog uz Bundevijadu.


Zahvalu za ovo fotosudjelovanje u 17. Bundevijadi sudionicima je prigodom podjele nagrada uputila Tatjana Kušić, stručna suradnica u JUO-u Grada Vrbovsko:


»Hvala vam na trudu koji ste uložili u ukrašavanje okućnica i površina bundevama i plodovima jeseni. Cilj naše akcije je uključiti što veći broj građana i institucija, pa će se s nagradnim fotonatječajem nastaviti i dogodine. U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je ukupno osam natjecatelja, a pobjedu s najviše osvojenih oznaka »sviđa mi se« na društvenoj mreži Facebook osvojila su djeca iz Dječjeg vrtića Bambi Vrbovsko s ukupno 375 oznaka »sviđa mi se«, a za prvo mjesto pripala im je i nagrada od 500 kuna.
Drugo mjesto osvojio je Frizerski obrt »Ljilja« Vrbovsko, s ukupno 315 »lajkova«, što im je donijelo nagradu od 300 kuna, a treće mjesto pripalo je Ljekarni Jadran iz Vrbovskog koja je prikupila 228 oznaka »sviđa mi se« te osvojila novčanu nagradu od 100 kuna«, rekla je Kušić dodavši kako su uz spomenute u fotonatječaju sudjelovali još i OPG »Dragica Pavlović Tuk«, Fast Food »Nina« Vrbovsko, Pekarnica Mivit Vrbovsko, Maja Kesić Vrbovsko i Sanja Lisac Lukovdol.