Turnir Vjekoslav Petranović Veko

Dijana Mlinarić i Sven Pleše – Pecketov pobjednici su Memorijalnog kuglačkog turnira mješovitih parova

Marinko Krmpotić

Sudionici desetog jubilarnog turnira Vjekoslav Petranović - Veko

Sudionici desetog jubilarnog turnira Vjekoslav Petranović - Veko

Drugo mjesto sa 548 čunjeva osvojio je par Ivana Rapo (ŽKK Plitvice) i Dejan Pezerović (KK Goranka), dok su brončanu medalju sa 547 srušenih čunjeva osvojili Marijana Liović (ŽKK Istra) i Karlo Petranović (KK Goranin)DELNICEDijana Mlinarić (ŽKK Plitvice) i mladi Sven Pleše – Pecketov (KK Goranin, Delnice) sa 569 srušenih čunjeva pobjednici su jubilarng desetog po redu Memorijalnog kuglačkog turnira mješovitih parova Vjekoslav Petranović Veko koji se u Delnicama održava u znak sjećanja na nekadašnjeg sjanog kuglača, skijaša, trenera i sportskog djelatnika. Drugo mjesto sa 548 čunjeva osvojio je par Ivana Rapo (ŽKK Plitvice) i Dejan Pezerović (KK Goranka), dok su brončanu medalju sa 547 srušenih čunjeva osvojili Marijana Liović (ŽKK Istra) i Karlo Petranović (KK Goranin). Uz njih prigodne plakete za najbolje pojedinačne rezultate osvojili su Dijana Mlinarić (ŽKK Plitvice) sa 288 čunjeva i Aldo Jerbić (KK Ravnogorac) sa 296 srušenih čunjeva.


Organizatori turnira već po tradiciji su muški i ženski Kuglački klubovi “Goranin” u kojima je Petranović ostavio dubok trag te dao veliki doprinos razvoju kuglanja u Delnicama i Gorskom kotaru. Na turniru su nastupila 24 mješovita kuglačka para iz kuglačkih klubova Gorskog kotara (Skrad, Ravna Gora, Delnice) kao i iz drugih hrvatskih kuglačkih klubova – KK Istra, KK Crikvenica, KŠK Grmošćica Zagreb, KK Endi-Tekstilac, KK Velebit, KK Pitomača, KK Rijeka, ŽKK Plitvice te ŽKK Karlovac. Održanim turnirom zadovoljan je i Dražen Tomić, tajnik KK Goranin.


– Pozitivne reakcije svih sudionika na uvijek dobru organizaciju turnira Veko, kao i gostoljubivost domaćina siguran su zalog da će mnogi kuglači i kuglačice doći i slijedeće godine, ali da će se svi oni odazvati i na druga kuglačka događanja u organizaciji delničkih kuglačkih klubova, a čime se uvijek želi pridonijeti promociji našeg Grada – rekao je Dražen Tomić.