Maštovita i marljiva

Delnička knjižnica ugostila Gordanu Savić

Danijela Mihelčić

Današnja radionica bila je besplatna, ali ispunjena prijateljskom atmosferom, zajedništvom što je na kraju dana neprocjenjivoGradska knjižnica Janet Majnarich u Delnicama ugostila je maštovitu i marljivu Gordanu Savić koja je održala u njihovim prostorijama uskršnju kreativnu radionicu.


Djelatnice prethodno spomenute knjižnice na čelu sa njihovom ravnateljicom već duže vrijeme odlično surađuju sa gospođom Savić te organiziraju tematske radionice.

Ovoga puta na redu je bio vjerski blagdan Uskrs. Kako se bližilo vrijeme održavanja radionice, stolice su se lagano punile domaćim poznatim licima- gospođama koje se druže i inače na sličnim radionicama te donose kolače, umirovljenicama kojima ovakav događaj uljepša tjedan te nekolicinom mladih osoba sa poteškoćama u razvoju.


Svi zajedno poslušno su slušali sve upute gospođe Savić kako bi svojim rukama napravili od malih smeđih posudica sa puno detalja pravog uskršnjeg zeca.


Današnja radionica bila je besplatna, ali ispunjena prijateljskom atmosferom, zajedništvom što je na kraju dana neprocjenjivo.