U planu

Čini se da je postignut dogovor oko zgrade bivšeg mlina u Delnicama. Prvi korak je rušenje kuće

Marinko Krmpotić

Rušenje kuće omogućit će i sanaciju stepenica prema željezničkoj postaji/ Foto M. KRMPOTIĆ

Rušenje kuće omogućit će i sanaciju stepenica prema željezničkoj postaji/ Foto M. KRMPOTIĆ

Ubrzo bi trebalo započeti rušenje te kuće i radovi na terenu, rekla je Katarina MihelčićDELNICE – Što je s projektom izgradnje novih trgovačkih prostora na poziciji gdje je nekad bila pekara i mlin, pitao je na sjednici Gradskog vijeća Delnica nezavisni Ivica Knežević, podsjetivši da su, sukladno najavama, na tom prostoru trebale niknuti trgovine poznatih trgovačkih lanaca Pepco i Bipa, kao i trgovina križevačkog proizvođača kruha Mlinara.


Gradonačelnica Katarina Mihelčić (NL Volim Delnice) odgovorila mu je da bi, koliko je njoj poznato, investicija trebala obuhvatiti čak i neke druge trgovine, a konkretne pojedinosti uskoro će biti poznate.


– Po neslužbenim informacijama, postignut je dogovor između vlasnika tog prostora i vlasnika kuće koja je dugo bila predmet spora. Ubrzo bi trebalo započeti rušenje te kuće i radovi na terenu.
Naravno, sve ovisi o vlasniku tog prostora, a mi kao Grad svakako bismo voljeli da to bude što prije kako bismo, između ostalog, mogli započeti sanaciju stepenica prema željezničkoj postaji Delnice, budući da su u teškom stanju, rekla je Mihelčić.