Svečano presijecanje vrpce

FOTO U Industrijskoj zoni Kukuljanovo večeras je otvoren treći Harvey Norman u Hrvatskoj, pogledajte kako je bilo

Katarina Bošnjak

SNIMIO : SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO : SERGEJ DRECHSLER

Čekali smo pravu lokaciju i prave partnere poput Galerije Bakar i samo ovdje smo uspjeli pokazati prodaju i Harvey Norman kakav bi trebao biti. Ova trgovina je zaista dragulj među Harvey Norman trgovinama - kazala je Melissa WilsonBAKAR – U Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu večeras je otvorena trgovina Harvey Norman. Nakon Zagreba i Pule ovo je treći Harvey Norman u Hrvatskoj, a prostire se na više od 14.000 četvornih metara. U trgovini se može pronaći sve – od namještaja, spavaćih soba i kuhinja do računala, audio-video opreme i kućanskih aparata.


Otvorenju su uz mnogobrojne partnere prisustvovali menadžerica za centralnu i istočnu Europu Melissa Wilson, veleposlanik Australije u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Richard Rogers, gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić te country menadžerica Harvey Normana u Hrvatskoj Biljana Kovačević.


Foto galerija: Otvorenje trgovine Harvey Norman na Kukuljanovu Foto: Sergej Drechsler


– Večeras proslavljamo svečano otvorenje naše treće trgovine u Hrvatskoj. Malo je reći da smo dugo očekivali ovu trgovinu. Čekali smo pravu lokaciju i prave partnere poput Galerije Bakar i samo ovdje smo uspjeli pokazati prodaju i Harvey Norman kakav bi trebao biti. Ova trgovina je zaista dragulj među Harvey Norman trgovinama – kazala je Melissa Wilson.
Richard Rogers je iskazao izuzetno oduševljenje činjenicom da nakon samo devet tjedana boravka u Hrvatskoj ima priliku nazočiti otvaranju kultne australske trgovine kakva je Harvey Norman te je istaknuo važnost podržavanja lokalnih brandova i suradnje. Potaknuo je i sve prisutne da posjete Australiju te objasnio kontekst i vrijednost lanaca trgovina Harvey Norman, kako u Australiji, tako i u svijetu.


Gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić izrazio je dobrodošlicu Harveyu Normanu i poželio svu sreću u poslovanju.


Za kraj službenog dijela programa Biljana Kovačević kazala je kako su Rijeka i Industrijska zona Bakar definitvno bogatiji za jedan veliki centar te kako je Rijeka sigurno mjesto s dobrom budućnosti gdje će Harvey Norman nastaviti rasti. Trgovina je zatim svečano otvorena presjecanjem vrpce, a svi posjetitelji i partneri imali su priliku prisustvovati službenom obilasku, ali se i zabaviti uz hranu i piće.