Veselje i sreća stigli u Rijeku i na Rab

Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima pripremili 342 nagrade u vrijednosti od 7,4 milijuna kuna

NL Promo

Nakon dodjela u Splitu i Zadru, i u Rijeci su dodijeljene nagrade trećeg kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, a u sljedećim danima svoje vrijedne nagrade preuzet će i osiguranici u Slavonskom Brodu, Varaždinu, Koprivnici i Zagrebu. Veliko finale očekuje nas 10. ožujka u Zagrebu, kada će biti dodijeljene glavne nagrade – dva VW Touarega, 6 luksuznih ljetovanja i ukupno 200.000 kuna na potrošačkim karticama!

Nakon Splita i Zadra, 25. veljače u Rijeci je nastavljena dodjela nagrada trećeg kola najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj koje su Euroherc i Adriatic osiguranje organizirali za svoje osiguranike želeći im tako na najbolji način zahvaliti na vjernosti.


Nagradne igre odvijale su se u tri regionalna kola, uz veliko nacionalno finalno izvlačenje, a osiguravajuća društva pripremila su ukupno 342 vrijedne nagrade i nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj trebalo je ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu do 31. prosinca 2020. godine.


Sreća kakva se rijetko doživljava


Nisam vjerovala da sam osvojila auto dok nisam dobila pismenu potvrdu i svaki dan sam samo čekala da ga vidim! Svima bih poručila da policu osiguranja ugovore u Adriatic osiguranju, iz priloženog je jasno zašto. Godinama sam vjerna Adriaticu i ostajem i dalje!“, istaknula je gospođa Višnja Žepina, umirovljenica iz Rijeke i dodala kako će novi automobil dati kćeri.


Golf Adriatic osiguranja otišao je Riječanki Višnji Žepini, a uručio joj ga je direktor Podružnice Rijeka Adriatic osiguranja Vedran Ćavar


Najsretniji osiguranik Euroherc osiguranja, gospodin Nadio Javoran s otoka Raba, nije krio sreću i zahvalnost što je baš on osvojio ovako vrijednu nagradu. „Uopće nisam vjerovao da sam dobio auto, čak sam potpuno zaboravio na nagradnu igru! Kada me nazvala djelatnica Euroherca s Raba, mislio sam da sanjam… Auto je totalno digitaliziran, sve je na touch, a ja sam pod stresom pa će prijatelj vratiti auto na Rab. Bez obzira na sve, u Eurohercu je najbolje“. Dodao je kako će i on auto dati kćeri kada postane punoljetna.


Nadiju Javoranu s Raba ključeve VW Golfa 8 uručio je direktor Podružnice Rijeka Euroherc osiguranja Davor Milas


Najsretniji osvojili VW Touareg


Euroherc i Adriatic nastavljaju put po Hrvatskoj, pa će tako idućih dana obići i Slavonski Brod, Varaždin, Koprivnicu i Zagreb. Najveće uzbuđenje sačuvali su za kraj. Dva dobitnika finalnog kola u Zagrebu će 10. ožujka preuzeti ključeve dva luksuzna VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.
Tada će svoje nagrade preuzeti i dobitnici potrošačkih kartica Agram banke u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.


Čestitamo svim dobitnicima kojima su sreću donijele police osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu!