TRADICIONALNE NAGRADE

Dodijeljena godišnja priznanja Turističke zajednice Lošinja: “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”

Bojan Purić

Foto Bojan Purić

Foto Bojan PurićMALI LOŠINJ – Turistička zajednica Lošinja nastavila je praksu dodjeljivanja godišnjih priznanja radnicima u turizmu i onima u čijim se djelatnostima ostvaruje kontakt s turistima. Pod motom “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”, za agencijsku radnicu godine proglašena je Danijela Mustać, za recepcionerku Jelena Uravić, za radnicu u zdravstvenom turizmu Irena Krstačić-Galić, za radnicu u hotelskom domaćinstvu Nada Kajtaz, za recepcionerku u kampu Tina Bačinić, za turističkog vodiča Ileana Brčić, za kuharicu Renata Žerić, za privatnog iznajmljivača Ivan Horvat, za policajca Vedran Miočić, za prodavačicu Jasna Lettich, za konobaricu Martina Marković, za radnika na uređenju i održavanju okoliša Damir Dabo, za radnike u komunalnom programu Danijel Toić i Vedran Karasek, za radnika u nautičkom turizmu Stjepan Nedoklan, za vozača Radomir Kordić, a za vatrogasca godine Marino Cum.


Dalibor Cvitković, Gabrijela Maglievaz i Ana Kučić


Za uspjeh u školskom natjecanju priznanje je dobila Sara Maljić. Za turističku promociju Lošinja priznanja su dobili Ženski rukometni klub “Mali Lošinj”, Teniski klub “Lošinj-Jadranka”, udruge “Relive” iz Velog Lošinja, Klub pomoraca Lošinj, umjetnička organizacija “Glazbena kreativa” (organizira Susačke glazbene večeri) te Društvo “Naša djeca” Mali Lošinj. Posebna priznanja dobili su Zavičajno društvo “Sv. Frane” iz Nerezina za doprinos očuvanju baštine, Antonio Bujačić za sportsko-dobrotvorni pothvat, sudionici TV-emisije “Večera za 5” te Gabrijela Maglievaz za dugogodišnji rad u turizmu i pojedinačni doprinos razvoju turizma.


Priznanja su za posebno lijepo uređene vrtove i okućnice dobili Josipa Škapul, Marina Kajkara, Gordana Mustać i Jabuka Zorović Lalić.
Na svečanosti u Muzeju Apoksiomena, priznanja su uručili gradonačelnica Ana Kučić i direktor Turističke zajednice Dalibor Cvitković. Nekoliko je glazbenih brojeva izvela skupina “Macaklini”.