POTPISAN UGOVOR

Gospićki vatrogasci dobili dodatnu financijsku potporu gradske uprave

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Gospića Stjepan Rukavina.GOSPIĆ – Kako bi se dodatno pomoglo u radu gospićkih vatrogasaca danas je u uredu gradonačelnika potpisan Ugovor o izravnoj dodjeli proračunskih sredstava Vatrogasnoj zajednici Grada Gospića. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Gospića Stjepan Rukavina, u nazočnosti zapovjednika JVP Gospić Marka Popovića.


Uz riječi zahvale gospićkim vatrogascima na dosadašnjem radu i brojnim angažmanima gradonačelnik Starčević istaknuo je kako je o vaj Ugovor potpisan s ciljem financiranja i ostvarivanja zajedničkog interesa u provedbe redovite djelatnosti Vatrogasne zajednice Grada Gospića.


– Za redovnu djelatnost Vatrogasne zajednice Grad Gospić  izdvojio je 50.000 kuna u gradskom proračunu,  a doznaka sredstava utemeljena je odredbama Zakona o vatrogastvu. Razdoblje trajanja ove potpore je od 1. siječnja 2022. do 31. prosinca 2022. godine, rekao je pri tom gradonačelnik Karlo Starčević.