Jubilarno izdanje

Dan im počeo blagoslovom 130 motora, završio druženjem do kasno u noć

Marinko Krmpotić

Foto Daniel Kezele

Foto Daniel Kezele

Jubilarni, 10. blagoslov motora delničkog Moto kluba "Mountain riders" privukao dosad najveći broj sudionikaCrkva sv. Ivana Krstitelja bila je mjesto održavanja jubilarnog, desetog po redu, blagoslova motora delničkog Moto kluba “Mountain riders”.


Blagoslov i druženje uz motore ovog je puta privuklo najveći broj sudionika – njih oko 130 – a uz posjet crkvi svi su oni sudjelovali u atraktivnom defileu ulicama Delnica te druženju u klupskim prostorijama u Supilovoj 77, odnosno u susjedstvu Popovićevom mlinu:


“Uz rock ploče i odličan razglas mnoge je to druženje vratilo u godine mladosti”, rekao nam je u ime organizatora – MK Mountain Riders – Daniel Kezele Pačo, zahvalivši velečasnom Tadiji Tomkiću na organizaciji te velečasnom Zlatku Ćibariću iz Lokava koji je služio misu i obavio blagoslov:
“Hvala i svim sponzorima koji su uz nas, a osobito Gradu Delnicama. Druženje je potrajalo dugo u noć, mnogi su ostali prespavati po apartmanima i hotelima.


Ovim druženjem mi već tradicionalno polako ulazimo u sezonu ljetnih dobrotvornih aktivnosti, pri čemu smo već uplatili 1.500 kuna za izgradnju lifta gospođi Alenki Kovačević, sudjelovali smo u akciji dobrovoljnog darivanja krvi, a prikupili smo i oko 400 kg plastičnih čepova koje ćemo darivati u dobrotvorne svrhe.


Uz sve to poradit ćemo i na promociji našeg kraja kao idealnog za mototuriste. Jer, svaki smo vikend svjedoci velikog broja motora koji staju u Delnicama jer su na idealnom položaju za sve koji kreću iz Rijeke, Karlovca, Krka, Kočevja…


Smatramo da imamo jako dobru poziciju, divnu prirodu, odličnu gastro ponudu, ceste i izletišta. Sve to treba spojiti i ljudima tog profila omogućiti da uživaju i borave u našem kraju.


Mi sami dio smo tog moto svijeta pa ćemo i pomoći koliko god to bude moguće kroz označavanje moto-ruta, restorana i ostale ponude kojom možemo privući motoriste”, rekao je Kezele.