Fusnote, proredi...

CTK Rijeka organizira besplatan webinar o korištenju MS Worda

Portal Novi list

Foto CTK Rijeka

Foto CTK RijekaCTK Rijeka organizira besplatan webinar o korištenju MS Worda u utorak, 25. svibnja u 11 sati.


– Ako si mlada osoba između 15 i 30 godina i pišeš diplomski rad, seminar, molbu ili neki službeni dokument i ne znaš kako pravilno urediti dokument u MS Wordu priključi se na webinar Centra tehničke kulture Rijeka, u utorak, 26. svibnja u 11 sati i riješi se nedoumica.


Naučit ćeš kako raditi prijelom sekcija, numerirati stranice, izraditi popisa sadržaja, fusnote, prorede, margine, razmake između odlomaka, uvlake i drugo.
Ponudit će i niz savjeta za što efikasnije korištenje ovoga alata, a ukoliko bude pitanja na njih će rado odgovoriti te na kraju webinara poslati snimku kako bi ponovno, korak po korak, mogli proći temu.


Link potreban za uključenje u webinar dobit ćete na mail, nakon prijave koja se nalazi ovdje.


Sudjelovanje je besplatno, poručuju iz CTK Rijeka.Webinar o korištenju MS Worda je dio projekta Ri connect čije aktivnosti su zajednički osmislili Centar tehničke kulture Rijeka, Udruga Kreativni kolektiv Kombinat, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava i Grad Rijeka, a kojeg financijski podupiru Ministarstvo za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.