3Design ŠaNell

Zlatko i Nela Šakić printaju vizire za donaciju zdravstvenim ustanovama: Potrebna im je naša pomoć

P. N.

FOTO/3design Šanell

FOTO/3design Šanell

Uključili su se u akciju 3D printanja okvira i izrade vizira za medicinsko osoblje.Zlatko i Nela Šakić koji stoje iza 3Design ŠaNella i popularnih tropismenih puzzli, odlučili su dati svoj doprinos u borbi protiv pandemije koronavirusa. Uključili su se u akciju 3D printanja okvira i izrade vizira za medicinsko osoblje.


Njihovi se viziri printaju vrlo brzo i troše manje materijala, a u suradnji s tvrtkom Limitless Design iz Zagreba koja je izmodelirala taj jednostavniji model i uz njihovu korekciju na nekoliko detalja, sve su printere stavili na raspolaganje za dobrobit zajednice.


“Izrađujemo vizire koji će se donirati zdravstvenim ustanovama kojima je potrebno. Spomenuta tvrtka je već donirala nekoliko desetaka komada u Varaždinsku bolnicu, a mi bi donirali zdravstvenim ustanovama u Primorju”, kaže Šakić.
Priliku koristi i da sugrađane zamoli za pomoć koja bi im u ovome trenutku dobro došla. “Nedostaje nam lastika/gumica, grafofolije od 180 mikrona ili deblje te filamenta/materijala za printanje”, kaže nam Šakić i poziva sve koji imaju 3D printer i žele se uključiti u ovu akciju, da se jave porukom na Facebook stranicu  3Design ŠaNell.