Nastavak SE modela

Šuškanja iz tehnološkog svijeta: Ove godine dolazi nam šest novih modela iPhonea

P. N.

Foto Flickr

Foto Flickr

Apple će vjerojatno 2020. lansirati čak šest iPhone uređaja - četiri OLED modela i dva LCD-a, prema izvorima iz lanca opskrbe mobilnim telefonima na Tajvanu - piše u izvješću DigiTimesaNova godina mogla bi biti vrlo zaposlena u Apple kompaniji, MSN prenosi kako bi novi iPhone mobilni telefoni mogli izaći u prodaju. Naime, iPhone SE otišao bi u povijest, a njega bi zamijenila dva nova modela koja bi koristila broj kojega su iz Applea preskočili – iPhone 9. 


– Apple će vjerojatno 2020. lansirati čak šest iPhone uređaja – četiri OLED modela i dva LCD-a, prema izvorima iz lanca opskrbe mobilnim telefonima na Tajvanu – piše u izvješću DigiTimesa. 


Potrebno je napomenuti kako je jedini dokaz ovoj priči tvrdnja da je Chipbond Technology, koja radi čipove za upravljačke programe za LCD-ove, primio narudžbe zadva različita LCD uređaja. To nužno ne znači da će Apple lansirati dva nova modela iPhone 9, ali je najavljeno kako je novi model iPhonea SE pripremljen za 2021. godinu. Izvori nagađaju kako bi to mogao biti upravo jedan od LCD uređaja iz izvješća. 
Što se tiče ostala četiri modela, nedavna izvješća nagovještavaju da će Apple ove godine objaviti četiri OLED modela iPhonea. Jedan će imati 5,4-inčni zaslon, jedan će imati 6,7-inčni zaslon, a dva će imati 6,1-inčni zaslon. Očekuje se da će sva četiri modela biti kompatibilna i s 5G mrežom, a izgledat će slično kao u liniji iPhone 11.