Platforma

Spotify stigao u Hrvatsku i još 12 država

Hina, Portal Novi list

Foto promo

Foto promo

Usluga Spotify dostupna je besplatno ili s nadogradnjom na Spotify Premium, uslugu pretplate koja korisnicima omogućava uživanje u glazbi bez prekidanja oglasimaPlatforma za slušanje glazbe Spotify od utorka je dostupna u Hrvatskoj i još 12 država.


Spotify od utorka nudi besplatne usluge i pretplatu na 13 novih tržišta. Osim Hrvatske, tu su Rusija, Albanija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Kazahstan, Kosovo, Moldavija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Slovenija i Ukrajina.


Sa svjetskom zajednicom od više od 286 milijuna slušatelja, uključujući 130 milijuna pretplatnika na globalnoj razini, Spotify će u Hrvatskoj ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i internacionalne glazbe s preko 50 milijuna pjesama i milijun podcasta.
Usluga Spotify dostupna je besplatno ili s nadogradnjom na Spotify Premium, uslugu pretplate koja korisnicima omogućava uživanje u glazbi bez prekidanja oglasima.


Hrvatski korisnici mogu nadograditi Spotify Premium za vrhunski Spotify doživljaj za 5,99 eura mjesečno. Premium Family dostupan je za 9,99 eura za do 6 članova obitelji koji žive
na istoj adresi.


Novi Spotify Premium DUO (7,99 eura) predstavlja pretplatnički paket za dvije osobe (za parove) koji uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu playlistu koja kombinira glazbu u kojoj vi i onaj koga volite uživate oboje – pa će sve male nesuglasice oko izbora glazbe biti svedene na minimum.Time se ta globalno popularna platforma proširila na sveukupno 92 tržišta, a na to se odlučila nakon snažnog rasta tijekom pandemije koronavirusa.


Spotify je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla Apple kao predvodnik tržišta slušanja glazbe te ima više od 130 milijuna korisnika.


Platforma omogućava slušanje glazbe ili podcasta u svakom trenutku na računalu, mobitelu ili tabletu.