Skupa tehnologija

Poznat datum dolaska novih iPhonea u hrvatske prodavaonice

P. N.

YouTube screenshot

YouTube screenshot

Trenutno još nije poznato koliko će uređaji koštati na hrvatskom tržištu, a startne cijene u SAD-u su već objavljene. Apple je jučer održao veliko predstavljanje tri nova iPhone uređaja – iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR, a sada se zna i točan datum njihovog dolaska u prodavaonice, piše tportal.hr.


Bliže se blagdani, a visokokvalitetni mobiteli uskoro će se naći u rukama hrvatskih korisnika i ljubitelja ove velike korporacije. Uređaj će biti moguće naručiti prije kraja rujna.


Prema njihovoj službenoj objavi, Apple iPhone nove generacije u Hrvatsku stiže u drugom distribucijskom valu koji je najavljen za 28. rujan 2018. godine. Model iPhone XR stiže nešto kasnije, 26. listopada.


Najskuplji iPhone XS Max
Trenutno još nije poznato koliko će uređaji koštati na hrvatskom tržištu, a startne cijene u SAD-u su već objavljene. iPhone XR u Americi košta 749 dolara, a nešto moćniji i luksuzniji iPhone XS 999 dolara.


iPhone koji se predstavlja najboljim, svakako je i najskuplji. Veliki iPhone XS Max koštat će 1099 dolara, a lokalni distributeri cijene sigurno neće previše prilagođavati.