Dark Mode

Jeste li znali na novu mogućnost na Messengeru? Nastala usred skandala s javnim dijeljenjem privatnih brojeva korisnika.

Portal Novilist.hr

FOTO/Pexells

FOTO/Pexells

Facebookova aplikacija Messenger ima novu opciju s kojom velik dio javnosti nije niti upoznat.Četvrto po redu ažuriranje Facebookove aplikacije za slanje poruka, na Messengeru je otkrilo novu opciju. Slanjem “emojija” u obliku mjeseca u bilo kojoj poruci, otključava se mogućnost prebacivanja na “tamni način”, prenosi Unilad.


Novitet omogućuje korištenje aplikacije u bilo kojoj situaciji, pogotovo prilikom smanjene svjetlosti iz okoline.Iz Unilada su poslali upit Facebooku, zanimajući se za planove društvene mreže oko uvođenja opcije.“”Kao što su mnogi otkrili, kreirali smo tajnu i vremenski ograničenu mogućnost, kojima ljudi mogu pristupiti prije svih. Jednostavno pošaljite “emoji” polumjeseca u bilo kojem razgovoru na Messengeru, da bi uključili tamni način”, stoji u odgovoru Facebooka, za Unilad.  “Trenutno nemamo u planu razvijati obavijesti koje će savjetovati korisnike kako će koristiti vrijeme tijekom korištenja Messengera”, objavio je glasnogovornik u pisanom odgovoru. 
U međuvremenu, Facebook je uhvaćen da koristi brojeve mobitela korisnika za reklamiranje, iako su naglasili da to neće raditi. Neki su korisnici potvrdili da su njihovi telefonski brojevi korišteni za interakciju s ostalim Facebook korisnicima.