Huawei P40 Pro

Hrvatska plesačica ima hit video snimljen najnovijim Huawei pametnim telefonom, pogledajte kako to izgleda

P. N.

Martina Vuletić

Martina Vuletić

Još uvijek ne vjerujem kako je cijeli video sniman isključivo s mobitelom, svaki put se iznova iznenadim. Nadam se da će se i publici finalni proizvod svidjeti koliko i nama - ističe Martina VuletićMartina Vuletić, poznata hrvatska plesačica čije pokrete svakodnevno prati više od 50 tisuća obožavatelja, ima novi hit video snimljen u suradnji s Huaweijem kao dio kampanje za njihov najnoviji pametni telefon – P40 Pro. Posebnost spota je što su Martinini impresivni plesni pokreti na ulicama Zagreba u potpunosti snimljeni novom Huaweijevom perjanicom.


Testirali smo sve i svašta, a Huawei P40 Pro nas nije razočarao ni u jednom izazovu koji se našao pred nama. Još uvijek ne vjerujem kako je cijeli video sniman isključivo s mobitelom, svaki put se iznova iznenadim. Nadam se da će se i publici finalni proizvod svidjeti koliko i nama – ističe Martina Vuletić.

Naša talentirana plesačica pozornost šire javnosti privukla je u veljači 2014. godine kada je snimila koreografiju na poznatu pjesmu slavne Beyonce „Partition“ s još tri prijateljice, oduševljavajući domaću i stranu publiku. Martina je osim plesačke karijere sve uspješnija i na društvenim  mrežama gdje profil poznate Zagrepčanke iz dana u dan privlači nove fanove što je rezultiralo razvojem suradnji s poznatim brendovima. Jedan od njih je i Huawei, čije uređaje koristi već neko vrijeme, a za njih ima samo riječi hvale.


– Trenutno bez svog Huaweija P40 Pro i FreeBuds 3 slušalica ne napuštam kuću. Jako mi se sviđa kako funkcioniraju zajedno, ali i odvojeno jer većinu vremena provodim fotografirajući, snimajući ili slušajući glazbu. Vodim dinamičan život tako da mi trebaju uređaji koji to mogu popratiti bez poteškoća. P40 serija je stvarno podigla ljestvicu što se tiče fotografije i videozapisa, malo je reći da sam oduševljena – dodaje popularna plesačica.


Osim Instagrama, Martina je sve popularnija i na svjetskoj hit aplikaciji dostupnoj u Huaweijevoj AppGallery trgovini – TikToku, gdje njeni viralni kratki videozapisi broje i više od 2 milijuna pregleda. Ipak, Martinina svakodnevica je puno više od lijepih fotografija na društvenim mreža. Često na plesnim probama za koncerte i turneje raznih zvijezda provodi cijele dane, a osim plesa, vrijeme joj oduzimaju i fakultetske obveze.


Kako bi svladala sve obveze u danu, Martini pomaže i njen omiljeni gadget – Huawei P40 Pro. Godinama je Huaweijeva P serija poznata po impresivnom dizajnu i vrhunskim performansama, pogotovo na polju kamere, a tako je i ove godine. Tu je i baterija velikog kapaciteta koja jamči korisnicima da se na uređaj mogu osloniti u svakom trenutku, a četverostruki sustav kamera razvijen je u suradnji s Leica-om te ga brojni recenzenti ističu kao dosad najbolju kameru na pametnim telefonima.


O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.